vrijdag 2 december 2011

gezonde kookcursus 14 december

Op woensdagavond 14 december zijn we door een heftige storm naar het Culinair-centrum in Aarle-Rixtel gefietst voor een gezonde kookworkshop.
We  doen dit als teambuilding. Samen met het gehele team hebben de menu’s samengesteld. De nadruk ligt op gezond koken dus zo min mogelijk vet en we hebben verschillende kooktechnieken uitgeprobeerd, zoals groenten stomen en vlees in de oven bakken.
Hier volgt een kort fotoverslag:


 Uitleg van de kok
schort aan!

Het menu:
  • voorgerecht: een heerlijke amuse van gerookte en gerookte zalm: door koks Astrid en Rob

  • tussengerecht zeewolf met groenten:
 


  • hoofdgerecht: varkenshaas  en lamsvlees uit de oven met gestoomde groenten en gebakken aardappels met rozemarijn:
  • gezond!
     
     hoofdgerecht
     samen aan tafel
  • nagerecht: passievrucht toetje met diverse soorten fruit:



samen afwassen

De menu’s gaan we uitdelen op de sfeermarkt 18 december a.s. in de Dorpsstraat in Lieshout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten